برگزاری کارگاه آموزشی شغل دوم درآمد اول ویژه پرسنل دانشگاه

کارگاه آموزشی شغل دوم درآمد اول

۰۸ آبان ۱۳۹۸ | ۱۲:۳۹ کد : ۳۵۳ اخبار و رویدادها
کارگاه آموزشی شغل دوم درآمد اول

پس از هماهنگی های لازم فی مابین معاونت محترم پژوهشی دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر و مدیر مرکز رشد برگزاری کارگاه آموزشی "شغل دوم درآمد اول" برنامه ریزی گردید. این کارگاه ساعت 10:15 روز چهارشنبه مورخ 1398/08/01با حضور حدود 50 نفر از کارکنان دانشگاه در سالن آمفی تئاتر شهید چمران دانشگاه برگزار گردید.

این کارگاه توسط کارشناس مرکز رشد جناب آقای محمد حسین سلیمی به عنوان مدرس برگزار شد. در این کارگاه در مورد پتانسیل ها و فرصت های منطقه برای شغل دوم پرداخته شد که در آخر جلسه نمونه ای کسب و کارهای آنلاین (بازاریابی، مارکت پلیس و...) معرفی گردید که مورد استقبال کارکنان قرار گرفت. در پایان جلسه مدرس کارگاه یکسری ویدیو های آموزشی در مورد فتوشاپ، ارز دیجیتال و... به کارکنان ارائه دادند.

پس از اتمام کارگاه، فرم های نظر سنجی در اختیار شرکت کنندگان قرار گرفت.

کارگاه آموزشی در راس ساعت 12:10 به همراه پذیرایی و جمع آوری فرم های نظر سنجی به کار خود پایان داد.

کلید واژه ها: مرکز رشد مرکز رشد خرمشهر کارگاه دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر کارآفرینی کسب و کار