برگزاری جشنواره ایتاپ در خرمشهر و آبادان + ثبت نام

بیست و سومین جشنواره ایتاپ دانشجویی

۲۰ مهر ۱۳۹۸ | ۱۰:۱۵ کد : ۳۲۶ اخبار و رویدادها
بیست و سومین جشنواره ایتاپ دانشجویی با همکاری مرکز رشد واحد های فناور دانشگاه علوم فنون دریایی خرمشهر و پارک علوم و فناوری استان خوزستان به میزبانی دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر برگزار می گردد. این جشنواره در سطح خرمشهر و آبادان برگزار می شود و شرکت برای عموم دانشجویان آزاد است.
بیست و سومین جشنواره ایتاپ دانشجویی

معرفی جشنواره ایتاپ

ایتاپ رویدادی است که به ایده پردازان فرصت می دهد تا با طرح ایده خود در جمع سایر شرکت کنندگان، دانشجویان و داوران و فعالان علمی و اقتصادی آن را سنجیده، تجزیه و تحلیل و تکمیل نمایند و در نهایت با حمایت پارک علم و فناوری خوزستان به مرحله تجاری سازی برسانند. علاوه بر این شرکت کنندگان با ایده های جدید دیگران آشنا خواهند شد و شبکه ای از دوستان و متخصصین را برای ارتباطات آتی، هم افزایی علمی و همکاری های احتمالی خود بوجود خواهند آورد.

جشنواره ایتاپ جشنواره ایتاپ برای اولین بار در سال 1394 برگزار شده است. که بیست و سومین جشنواره ایتاپ برای دومین بار در منطقه آبادان و خرمشهر در حوزه دانشجویی برگزار میگردد.

بیست و سومین جشنواره ایتاپ

اهداف جشنواره

• ترویج فرهنگ ایده پردازی
  • تولید ثروت از داشته های فکری
  • شناسایی و توانمند سازی ایده های برتر
  • طرح ایده های نو در زمینه ها و حوزه های مختلف و تجاری سازی آنها
  • آشنایی با نهادهای حمایت کننده از ایده ها(پارک و مراکز رشد)
  • شناسایی، مشاوره، آموزش و هدایت صاحب ایده به سوی تجاری سازی

محور های جشنواره

مراحل ثبت نام در جشنواره

در تصویر زیر میتواندید 0 تا 100 پذیرش ایده را مشاهده بفرمائید.

بیست سومین جشنواره جشنواره ایتاپ

بیست و سمین جشنواره ایتاپ دانشجویی با همکاری مرکز رشد واحد های فناور دانشگاه علوم فنون دریایی خرمشهر و پارک علوم و فناوری استان خوزستان به میزبانی دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر برگزار می گردد.

مهلت ارسال ایده ها :  1398/09/02

زمان برگزاری : 139809/10