تور فناوری و مدرسه کارآفرینی در روز "دانشگاه با درب های باز"

در روز دانشگاه با درب های باز، دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر میزبان جمعی از دانش آموزان بود.

۲۷ آذر ۱۴۰۲ | ۰۸:۰۶ کد : ۲۴۰۵ اخبار و رویدادها

مرکز رشد واحد های فناور دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر با همکاری معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه و مکاتبات صورت گرفته با آموزش و پروش های شهرستان های آبادان و خرمشهر اقدام به برگزاری تور فناوری و کارگاه کارآفرینی در هفته پژوهش  و در روز دانشگاه با درب های باز نمود. این رویداد به منظور آشنا کردن نوجوانان و جوانان با محیط علمی و فناوری دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر برگزار گردید.

در راستای معرفی فعالیت های علمی و ظرفیت های شغلی و آموزشی دانشگاه، در این روز بازدید دانش آموزان از  آزمایشگاه های شیمی، فیزیک، بیولوژی، زیست شناسی، شیلات، دریانوردی، سیالات، جوشکاری و ... بازدید کردند. در انتهای بازدید، یک کارگاه مهارت افزایی با عنوان "چگونه یک استارتاپ راه اندازی کنیم" در سالن آمفی تئاتر شهید چمران دانشکده اقتصاد برگزار گردید.

این رویداد در روز های 21 و 22 آذرماه سال 1402 با حضور بیش از 700 نفر دانش آموز برگزار شد.