نشست مشترک مدیر مرکز رشد خرمشهر با اعضا هیئت علمی دانشگاه علوم و فنون در راستای معرفی خدمات مرکز رشد

۱۴ آذر ۱۴۰۲ | ۰۸:۳۴ کد : ۲۳۸۲ اخبار و رویدادها
این نشست با سخنرانی آقای دکتر محمدی مدیر مرکز رشد در خصوص مرکز رشد و خدمات قابل ارائه آن آغاز گردید.

پس از هماهنگی های لازم فی مابین مدیر مرکز رشد دانشگاه و آقای دکتر عبدالهیان ریاست دانشکده اقتصاد و آقای دکتر لرکی ریاست دانشکده علوم دریایی، نشست مشترکی بین مدیر مرکز رشد  با اعضا هیئت علمی دانشکده ها برنامه ریزی گردید. این نشست ساعت 10 صبح در دانشکده علوم دریایی و ساعت 11 صبح در دانشکده اقتصاد در روز دوشنبه مورخ 1402/09/13 برگزار گردید.

این نشست با سخنرانی آقای دکتر محمدی مدیر مرکز رشد آغاز گردید در این نشست موارد ذیل توضیحاتی ارائه گردید.

• آشنایی با مرکز رشد
  • نحوه پذیرش در مرکز رشد