جشنواره ایتاپ (ایده تا پدیده) ۱۴۰۱ در سطح منطقه آزاد اروند برگزار شد.

جشنواره ایتاپ (ایده تا پدیده) برگزار شد.

۱۵ اسفند ۱۴۰۱ | ۱۴:۴۰ کد : ۱۹۲۱ اخبار و رویدادها
 جشنواره ایتاپ (ایده تا پدیده) ظهر روز یکشنبه ۱۴ اسفند ۱۴۰۱  ساعت ۱۳ در سالن آمفی تئاتر شهید چمران دانشکده اقتصاد و مدیریت دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر با معرفی ایده های برتر و تقدیر از برگزیدگان به کار خود پایان داد.
جشنواره ایتاپ (ایده تا پدیده) برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی مرکز رشد واحد های فناور خرمشهر در این جشنواره مجموعاً ۵۰ ایده از طریق سایت ایتاپ به دبیرخانه جشنواره ارسال شد که پس از ارزیابی های اولیه  36 ایده به جشنواره راه یافت.

در آیین تجلیل از منتخبین این جشنواره، آقای دکتر مرتضی بختیاری معاون پشتیبانی پارک علم و فناوری استان خوزستان در خصوص حمایت های پارک علم و فناوری استان از ایده های ایده دهندگان سخنرانی نمودند. وی افزود: هدف پارک علم و فناوری خوزستان از برگزاری این جشنواره، نهادینه کردن فرهنگ ایده پردازی، خلاقیت و نوآوری است.

لازم به ذکر است این جشنواره با همکاری پارک علم و فناوری استان خوزستان، دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر، سازمان منطقه آزاد اروند، دانشگاه پیام نور آبادان، دانشگاه پیام نور خرمشهر، دانشگاه آزاد اسلامی واحد آبادان، دانشگاه علوم پزشکی آبادان، موسسه آموزش عالی  مهر اروند، سازمان توسعه و ارتقا زیست بوم استان ها، شرکت نفت و گاز، مرکز نوآوری اروند تک صورت پذیرفت.

جشنواره ایتاپ با حضور 3 داور از اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر، جناب آقای دکتر محمد ذاکری معاون پژوهش و فناوری، دکتر نسیم آل علی رئیس دانشکده مهندسی دریا، مهندس دامون رزمجویی عضو هیأت علمی دانشکده اقتصاد و مدیریت برگزار شد. در پایان جشنواره از 4 ایده  منتخب داوران و 3 ایده منتخب حضار تجلیل و جوایزی نقدی اهدا گردید.

ایده های منتخب داوران

امیر ارسلان شایان پور