گزارش کارگاه آموزشی مبانی استارت‌آپ و مسیر توسعه آن

گزارش کارگاه آموزشی با عنوان کارگاه مبانی استارت‌آپ و مسیر توسعه آن در دانشگاه علوم پزشکی آبادان

۰۶ اسفند ۱۴۰۱ | ۱۵:۳۴ کد : ۱۸۹۳ اخبار و رویدادها
کارگاه آموزشی با عنوان " کارگاه مبانی استارت‌آپ و مسیر توسعه آن" در ساعت ۱۳:۰۰ روز یشنبه مورخ ۰۶/۱۲/۱۴۰۱ با حضور حدود۴۰ نفر از دانشجویان و اساتید دانشگاه علوم پزشکی آبادان برگزار گردید.

پس از هماهنگی های لازم فی مابین پارک علم و فناوری خوزستان و  معاونت محترم پژوهشی دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر و دانشگاه علوم پزشکی آبادان برگزاری کارگاه آموزشی با عنوان " کارگاه مبانی استارت‌آپ و مسیر توسعه آن" برنامه ریزی گردید. این کارگاه ساعت 13:00 روز یشنبه مورخ 06/12/1401 با حضور حدود40 نفر از دانشجویان و اساتید دانشگاه  علوم پزشکی آبادان برگزار گردید.

این کارگاه توسط آقای مدیر مرکز رشد واحد های فناور خرمشهر آقای دکتر محمدی برگزار شد. در این کارگاه  موارد ذیل ارائه شد.

مقدمات

بررسی انواع کسب و کار و کارآفرینی

مفاهیم استارت آپ و استارتاپ ناب

ایده تا اجرا

بررسی ایده ، محصول ، تیم و اجرا

راه اندازی استارت آپ

نگارش مستندات مرتبط با بازار

نگارش مستندات مرتبط با مشتری

طراحی مدل کسب و کار

ترسیم فرایند فروش

تعریف و ارائه حداقل محصول قابل پذیرش تجاری (MVP)

چالش های پیش رو

تحلیل دلایل شکست استارت آپ ها

جوامع استارت آپی

معرفی اکوسیستم استارت آپی

دولت، سرمایه ‏گذاران، مراکز رشد، پارک ها و شتاب دهنده‏ ها و...

نحوه ارایه به سرمایه گذار و جذب سرمایه

این کارگاه آموزشی در راس ساعت 14:30 به کار خود پایان داد.